2021 FirebirdFest Schedule of Events

(Always subject to change)

FRIDAY MAY 21

  

 

  • 12:00 PM - 5:00 PM

    4 hours

    FirebirdFest 2021 KICKOFF

       "Meet and Greet" Car Show #1

       Gateway Classic Cars Museum

       O'Fallon, Illinois

  • 5:00 PM - 6:30 PM

    1 hour 30 minutes

    Dinner on your own O'Fallon, Fairview Heights, Belleville

       then meet at Sky View Drive In

       Belleville, Illinois

  • 6:30 PM - 10:00 PM

    3 hours 30 minutes

    "Smokey and the Bandit" night @ Historic Sky View Drive In 

    Sky View Drive In

       Belleville, Illinois

   

SATURDAY MAY 22

  • 8:00 AM - 8:15 AM

    15 minutes

    Meet at Gateway Classic Car Museum O'Fallon, Illinois

    Gateway Classic Cars Museum

  • 8:15 AM - 9:00 AM

    45 minutes

    LEGACY CRUISE to Kirkwood, Missouri

       LEGACY CRUISE:   This was one of the ideas that inspired us to start the FirebirdFest!   We thought "wouldn't it be cool" if everyone could see a lineup of every production year of Firebird in a variety of colors and cruising in order!   36 cars will be chosen (one from each year) to lead all other birds in a  "Legacy Cruise" in order of production year, and will receive a special certificate for this honor!   We need your help to get at least 1 car to represent every year from 1967-2002!

  • 9:00 AM - 11:30 AM

    2 hours 30 minutes

    Museum of Transportation Tour and Car Show #2

       Kirkwood, Missouri

 

  • 11:30 AM - 1:30 PM

    2 hours

    Lunch on your own Kirkwood/Sunset Hills

    Lunch and gas stop on your own

  • 1:30 PM - 1:45 PM

    15 minutes

    MEET and lineup Target/Lowes/Walmart 

       Kirkwood, Missouri

       past Busch Stadium and the Gateway Arch Monument

  • 1:45 PM - 2:15 PM

    30 minutes

    Cruise to World Wide Technology Raceway

    Madison, Illinois

  • 2:15 PM - 8:00 PM

    5 hours 45 minutes

    Firebirds on Raceway!

       Car Show #3/Nostalgia Drag Races!

       World Wide Technology Raceway

       Madison, Illinois

SUNDAY MAY 23

  • 6:30 AM - 6:45 AM

    15 minutes

    MEET at Gateway Classic Cars in O'Fallon, Illinois

  • 6:45 AM - 7:15 AM

       Cruise to Alton, Illinois

  • 7:15 AM - 7:30 AM

    15 minutes

    Stage cars in Alton, Illinois to prepare for River Jump

       Riverfront Park at Alton Casino

  • 7:30 AM - 8:00 AM

       Cruise to Grafton, Illinois​

  • 8:00 AM - 9:30 AM

    1 hour 30 minutes

    FirebirdFest River Jump 

    Grafton Ferry Company

       Grafton, Illinois

  • 9:30 AM - 1:00 PM

    3 hours

    Lewis and Clark Museum

       Car Show #4 on Riverfront

       Picnic on Riverfront/Lunch

       St Charles, Missouri

  • 1:00 PM - 1:30 PM

    15 minutes

    Cruise to PUR PERFORMANCE for final event!

  • 1:30 PM - 4:30 PM

    3 hours

    Salute to First Responders/Farewell Ceremony

       Car Show # 5 @ PUR PERFORMANCE

       St. Charles, Missouri

 

Contact I-55 Firebird Club

email us.jfif

618-799-8878 TEXT US!

©2021 This web site is owned and operated by FirebirdFest LLC. 

Contact:  Rod Haffer 411 Oakwood Drive, Troy, Illinois 62294

Terms and Conditions:  This web site offers users an opportunity to participate in the FirebirdFest St Louis event.  By accessing our site and/or purchasing a plan from this site, you are agreeing to be bound by our terns and conditions we have set forth on this site.